Dags att vakna upp ur vintersömnen

Nu har halva veckan gått och jag är så ser fram emot några dagars laid back avkoppling. Jag är så sugen på att fira in våren, brassa på korv och ställa ut blommor på altanen, röjja ute i trädgården, måla staket. Just nu står tillvaron still. Velar fram och tillbaka, vinterjacka eller vårkappa, vinterskor eller nya fräscha sneakers på fötterna? Ska jag gå upp eller ligga kvar, kommer solen att skina i dag eller blir det ännu mer crap väder ute?
       
                                               Snart är det helg och då har jag och Nils Oscar en dejt!

                                                            Nils Oscar


Fick ett vackert välfyllt påskägg på jobbet! Vi tackar allra djupast!

Krizz~

Christian Audigier och Grythyttan

Nästa vecka och veckan därpå när vi har vänner över på middag så kommer jag garanterat att ställa dessa (bilden nedan) på bordet. Har även beställt svenska viner från Grythyttan med smak av blåbär, lingon och vanilj. Finns inte i det ordinarie sortimentet, det enda dryga med det hela.





Har trots min träningsvärk i ryggen!? överlevt helgen och hunnit med det mesta. Den afrikanska dansen på Urkraft (Vasastan) var riktigt roligt och det var hårdträning av klass. Heta rytmer från trummor, live och en duktig danslärare. Kanske inte så bra med att ha varit ute och flängt kvällen innan. Jag var helt dygnsur och slut efteråt. Underskatta inte dans. I dag är jag piggare så nu har vi trixat vidare med köket hemma, yes, the never ending story. Men nu sitter där färg på väggarna. Ser riktigt fräscht ut.
Jag bjuder inte på bilder eftersom det inte finns några bevis från helgen men det får vi ta och leva med.

Krizz~


När man känner stressen...

I morgon har jag en fullspäckad dag, redan nu är jag bestämt orolig för min hälsa och om jag överlever det hele så lovar jag att kanske putta in en bild eller två här på loggen.

Första anhalten blir på jobbet och fredagsjogga med kollegor. De pratar lungt tempo men jag anser att det är över min förmåga att leverera. Jag gör det för mitt hjärta, mina framtida barn och för den underbara träningsvärkens skull. På kvällen ska jag förstöra allt jag under veckan byggt upp genom att ta igen mig i goda vänners sällskap och en tur på stan.

På lördag lagom stekt ska det testas afrikansk dans. Ser fram emot det!
Utöver detta har jag en vägg i köket som ska färdigställas. Det kommer att bli super.

Vi hörs i helgen alla goa, om det är något kvar av mig.

Krizz~

När man känner värmen

En återkomst. Jag har haft fullt upp med att vara social, nåja i mina mått mätt.


I dag blir det en fin fin, solig o glad dag. Ute smälter snön och jag hör att fåglarna hittat fågelmaten, de har bråkat en stund. Jag vaknade precis i soffan där jag ofta sover när min man inte är hemma. Det känns bättre att sova här då. Jag kan elda om jag fryser, ha tv'n på om jag hör ljud och har köket runt hörnet när jag nu ska göra frukost. Har börjat fundera på vad man skulle göra i dag men jag blir smått stressad av alla alternativ. Ta en sak i taget var det.

Jag tror att jag börjar med att plugga in datorn och annonsera min närvaro på högsta volym. Lite NERD blir säkert mina grannar glada åt att höra en dag som denna.

För övrigt skulle det sitta fint med ett par nya solglasögon nu och ja det går jättebra med min löpträning. Hör nu alla barn, som man ligger får man bädda.

//Krizz~





När benen är pigga

Den här veckan drog jag igång träningen på allvar igen efter en stunds vila. Kroppen känns pigg och motivationen finns där. I går tog jag 5km på 30 min, men på löpbandet. En bra prestation men någonstans i bakhuvudet ligger ändå milen. Den ska jag klara under 1 timme och där gäller det ju också att orka hela vägen.

Nåja, i morse drog jag ut i spåren för att träna "på riktigt" och det är ju mycket jobbigare. Gäller bara att ta det lungt i början och inte stressa.

Jag ska försöka hinna gå på minst 2 pass under nästa vecka. Variera kondition med styrka kombinerat med egen träning.

Nu är jag lite mör men efter frukost och lite vila så ska jag hinna med lite ordning här. Fortsätta med småfixandet.



Solsken!
Krizz~


Det börjar se bra ut...

Helnöjd! Ursnyggt blev det trots några små komplikationer. Glaset är på plats och glaskillarna gick nyss. Var uppe halv 6 i morse för att tapetsera. Inga kommentarer på den. Jag fick hjälp efter ett tag, jag var vilsen, trött och morgonhumöret spökade. Men nu hoppar jag upp och ner. Fortfarande kvar att göra, fläkten ska upp och övriga väggar ska målas. Ett mellanrum ska reglas. Fortsättning följer...

//Krizz~



Inställt!

:)     

Jag tycker den här bilden är väldigt kul! Ingen som pallar/orkar fira. Vi är insnöade, tråkiga och självupptagna. Inte ens att få ursäkta sig att vara bakis en måndag.. eller den dag de nu kommer hem, våra OS hjältar, kan locka fram viljan.

Ahh synn!   Krizz~


När det får smaka..

Men inte kosta... Här kommer ett tips från mig...
Its cheeep.

Köttbullar på Ikea

Det är så gott! Jag är helt frälst.






//Krizz~


RSS 2.0