Val 2010 och semester i Bulgarien

Efter att ha kommit hem från en veckas semester i Bulgarien så är jag nu sjuk och febrig. Näsan rinner som värsta Nigarafallet och ja, då finns det inte så mycket mer än att ligga i soffan och försöka sniffa efter luft. Bulagrien, helt ok. I en vecka, fine! Nu har jag bockat av det. Det är det mest turistiga turististställe och maten smakar arlse. Bokstavligen. Jag är kräsen när det gäller mat men är verkligen ingen finsmakare, gourman. Men hur kan man misslyckas med även det mest enkla? Nachotallrik? Man tar nachochips, slänger på gummiost, man tar grovmalen köttfärs med stora vita bönor och på det 1kg grön chilli? Jag har en bild men just nu tror jag att jag sparar den eftersom min mage är halvt i uppror i dag. Men, hur tänker dem? Alla torra köttbitar med pommes, utan varken sås, sky eller något alls. Är det alla feta turister som åker dit och inte vet bättre än att moffsa i sig den där sörjan? Ya-Ij-sUZ! Även om det inte är något rikt land, peppar eller salt kostar inte skjortan. Det var den ena smaklösa sörjan efter den andra. Men i ärlighetens namn så tjänar de ju på det på något sätt för att folk faktist betalar för detta så då kommer de ju inte att fatta bättre.

Dock är det billigt, ölen kostade ingenting och havet var varmt, stranden lång och vila jag det gjorde jag massor. Jag kombinerade slapphet med träning och frisk luft, laddade upp min solbuffert inför vintern.

Nu är jag tillbaks i 180 knop! Åker iväg på Zumba kryssning snart och kommer att ladda med ännu mer energi, skratt och härliga människor. Har aldrig testat den träningsformen men det lär väl komma till mitt gym också inom kort, Jocke du får fixa!!!




Publicerar några väldigt fina ord medans jag väntar på att valet ska avgöras.

Krizz~




"No man is an island, entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main. If a clod be washed away by the sea, Europe is the less, as well as if a promontory were, as well as if a manor of thy friend's or of thine own were. Any man's death diminishes me, because I am involved in mankind; and therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee..." 

W.H. Auden


När man fyller jämt...

Kollegan fyller jämt så då får man utstå lite... ;)

//Krizz~


RSS 2.0