När kommer jag att somna?

Kan inte sova, har försökt sova och kroppen är trött men det fungerar inte. Först gjorde jag iordning mat, trodde att det var det som behövdes. Tittade på alla avsnitt av Superprinsen på AB och försökte koppla av. Efter en stund gick jag ut i köket på jakt efter Stjärnor, åt upp påsen och tänkte att nu, japp nu sover vi. Hepp. Har nu vilat i ett par timmar, utan att riktigt lyckas. Kan bara konstatera att jag är riktigt dålig på det här.


Jag har i alla fall haft väldigt kul under tiden...



//Krizz~

När man festar för fulla muggar


Jag var jättenöjd, efter lite frustration och några varv av både pust och stön så fick jag till mitt koncept.  Jag är väldigt stolt med resultatet av min fina outfit! Det var några som inte förstod grejjen men jag har goda förhoppningar om att det gick fram i de flesta fall. Jag bara gillar mina röda skor så mycket att jag längtar efter att ha på mig dom igen. Måste bara putsa till dom lite, blir ju lite svarta märken efter en sväng med mig på dansgolvet. Ska ju också tilläggas att jag tog 7,5 km på morgonen, så checka in SPIRORNA. Men det medförde även att jag klockan 23 gav upp, kallade på en bulle, tog mig uppför trapporna hemma, åt en chokladkaka och somnade djupt.






Många sköna människor under kvällen, helt klart...

Hot mamas

Tadaaa......

Lady in red..




I dag har vi haft vårstädning i föreningen och jag känner mig helt slut, så nu är det är dags
att inta viloläge och pusta ut.


Krizz~


I huvudet på en katt

Missförstå mig inte, menar inte i huvudet på mig själv, även om det kan tolkas så.
Jag bjuder på en stund med humor, och leta samtidigt efter "Hot fiesta" genom att kika in HÄR <<----

//Krizz



bah!


Inte ett moln, så långt ögat kan nå.

Status quo. 


Aska 2010 april

Nu sticker jag iväg på föreläsning. Herrå!

/Krizz~


Tidsresa

Tillbaka till 50 talet! Nu har jag äntligen hittat stilen. På fredag  vankas det festligheter. De röda pumpsen är inhandlade, likaså den svarta kjolen och den röda blusen. Jag tänkte ha rullskridskor men övervägde den idén. Man vill gärna komma därifrån levande, trots att det säkert blir mycket dans och tassarna får sig en del stryk ändå.

Hittade nedan bild  på hur det ungefär kommer att se ut, men med röd blus istället. Nu återstår bara den röda eller svarta servitrishatten och en bricka så är det kirrat! Besök av hemlig artist och jag håller tummarna väldigt hårt och hoppas på The Baseballs, men vi får se.

....och hela kalaset landade på 300 svenska riksdaler, inflationssäkrade.
HEJJA MYRORNA!

Krizz~


Tradigt (tråkigt)

Jag är så noll inspirerad just nu. Det är som att tänka på göteborska men prata svenska, det är som när man tror att man missat bussen och man börjat gå, och den åker förbi.


Vad ska vi ta oss till barn? Jag frågade Anna...och hon svarar





//Krizz



Testa detta!

 

1. Gå in på google.se

2. välj bilder

3. skriv "fredagsmys"

4. Förstora den första bilden

 

Dagen är räddad!

 

 //Krizz~


När man kan springa bakåt

I går hamnade vi på youtubes karaokeversioner, fulla av inspiration från Så ska det låta satt vi och brölade ikapp till tvn hemma. Det var roligt tills jag hittade Björn Rosenström och ylade till Lennart, Lurad och Sockiplast. Det var kul tills jag blev lämnad, då hade jag nämligen gått till överdrift.

Feck!


Jag kan springa frammåt... bakååååt...

YL!



Krizz~


First we take Manhattan...





//Krizz


När fattig bonddräng tar helg

Var tog min motivation vägen? Jag tittar ner och inser att jag tappat den i golvet. Den här veckan kan man likna vid en trög uppförsbacke och inte har jag några speciella skäl till det heller. Att det inte blivit någon träning bidrar nog till en stor del, men jag har prioriterat annat och då får jag bara vara nöjd med det. Nu är det skärpning som gäller. I morgon får jag besök och trevligt sällskap på middag igen. Vi ska ha trevligt trots den rådande bristen på bra väder därute.

Just nu sitter jag snällt och väntar på att revbensspället ska bli färdigt och snart ska jag sprida min ljuva sångröst när "Så ska det låta" drar igång. Tommy, åh Tommy... Körberg. det gillar vi. Tummen upp!




A cup of love




NU är det dags att fläska ikapp med Tommy.. //Krizz~


Påskfest!



Vem kan bäst gestalta Maria Montasami?
Vem är kung på Uno?
Vem åker skateboard inomhus?
Vem har flest finesser på mobilen?
Vem spiller mest vin?

Alla svar ligger kvar som en dimma över gårdagen. Men jävlar vad trevligt vi hade.


Krizz~

Nu ska jag ut och njuta sol.


När smaken är som Chilli..

 besökte jag idag, vår nya inredningsbutik i Barkarby. De har tidigare varit etablerade runt om i Sverige men inte en endaste i stan. När vi har rest har jag försökt få till besök där men det har inte varit så lockande att släpa hem möbler och dylikt flera mil. I dag gjorde jag mitt första besök i Barkarby. Lite halvstökigt med att få till de grejjer som inte fanns ute i butiken men med lite hjälp av trevlig personal så fick jag med mig fina saker hem. Det blir fler besök i butiken.


//Krizz~

Glad påsk

Nu ska vi äta 5kg godis och dekoerera med påskliljor. Måla några ägg och laga god mat!


Krizz~


RSS 2.0