När vi tvättar våra kläder...

Det pågår aktiviteter på alla håll o kanter i huset i dag. Det har lagats mat och matlådor fylldes. Golv färdigställs och tvätten stryks. Fick finbesök och det var nog tur så att man fick sig en liten paus i stökandet. Tog också en liten tripp till Ikea också för att spendera kulor.





Önskar att man hade mer lungt, typ såhär:




//Krizz~


När städaren tagit semester

Det blir en massa småfixa i dag. Försöka att få lite ordning och reda eftersom det tydligen inte sköter sig självt. 
Dagens tottokuponger är inhandlade så nu hoppas vi på att det blir en liten avkastning i eftermiddag. Mest har jag bara hängt framför datorn och uppdaterat mig på världen. Var jute vaken innan lunch så många knop har det inte blitt idag, ännu.

Nu bok på G! "Vi som hade alla rätt", hittade jag inte på bokrean så fick blir ordinariepriiii. Nu ska jag söla vidare och göra (o)nytta. Karln har fullt upp med att fixa med arbetsrummet. Nya golv ska in och inredningen ska upp. Just nu ligger alla verktyg och skräp där inne, det är så det brukar bli.



Nedan är en bild på en sovande vulkan på ön, bilden är inte rättvis för det var verkligen fint.


Sköna lördag!
Krizz~

Sovande vulkan ..zz


Honey i'm home

I många dagar har jag haft en dum bakterie som vägrat att lämna mig. Det känns som att jag fräst ut halva hjärnan snart. Att ha feber i 30 graders hetta är Inte OK. Trots detta så lyckas jag bara se halvdö ut på alla semesterkorten. Jag har legat med is och kall handduk för att lindra hettan, man vet ju inte om det är febern eller bara varmt.



Men jag är inte den som är den. Har  ju haft en kanonsemester tack vare att jag åkte till ett vackert litet land med en karl som värnar väldigt mycket om mig. Har varit väldigt skönt att dra ur proppen ett tag, disconnect. Nu känns det bra att vara hemma trots att det är 40 graders skillnad.

Natt natt
Krizz~

bada bada


Mama im coming home

Laser om snon hemma.. uj!
I dag ar det mulet och 27 grader har...

Inget mer att tillagga.

Krizz


När det ska skottas...


Eftersom det blev sent på jobbet igår kväll så blev det ingen träning. Jag åkte hem och upptäckte att det låg ett tjockt lager snötäcke över hela infarten och framsidan. Det var bara att kavla upp och sätta igång med snöröjningen. Det blev motion för hela slanten trots allt.


Vaknade upp idag och tittade ut... där låg det lika mycket snö igen..

Krizz~


När man blir lämnad...

Moln

- sömnlösa nätter
- matmissbruk
- musik koma
- saknad



Allt detta sker när man blir gräsänkling! Man ligger uppe och tittar på tv, vill inte släcka lamporna, ljud, o ljus är väldigt viktigt. Antagligen för att kompensera den enorma tysnad som breder ut sig. Man spelar sina absoluta favoriter på högsta volym och studsar runt i mjukisbrallsen. Matlagningen blir ett minne blott och man festar loss på kebab, kex och nudlar! Efter 3 dagar längtar man ha lite struktur och ordning igen och inser att man gör det här för att man saknar mer än något. Då är det skönt när ens andra hälft kommer hem igen.

Nu börjar 1a dagen i den här gräsänkans liv.


hmm




Its GURMO!




/Krz. ;)


När det händer noll...

Snälla ställ inte din cykel här utan ställ den i stället istället.....:)


 

Det händer entee så mycket i livet just nu. Fyller mest ut tiden. Allt verkar gå i slowmotion förutom den effektiva tiden och den blir så intensiv att man blir helt tom när man kör på högvarv. Man kommer hem en fredag och efter lite mat så ligger man i djup dvala. Hade en spontan o skön helg i övrigt, träffade en gammal räv, höll på att ta dö på honom i trafiken men det får man stå ut med efter alla år av fin vänskap. Jag fick till och med en semla och det klassar jag som ett gott betyg. Lite bowling med nya bekantskaper och hade besök över också och det var trevligt. Fick höra att vår bäddsoffa slog en hästens, så jag föreslog ett byte!


I veckan fotsätter träningen och lite småpill med ditt o datt därefter lovar jag att försvinna en stund.




Krizz~






RSS 2.0