Bus bus


Godmorgon. Alltid kul att börja dagen med ett gott skratt, Det här är en av mina absoluta favoriter. Jag skulle dött, rakt av. Kolla hennes reaktion den är helt obeskrivlig.

Krizz~





Smooth...

Nu är det fredag och vi har skitkul! Kolla in grabbarna, jag höll på att skratta så mycket att folk undrade vad 17 det tog åt mig. Big Booty Bitches det är verkligen en sån här dag idag. Lods of strange things. Nu packar jag ihop mitt pick o pack och kanske, men bara eventuellt så kommer man att höra från mig, beror så klart på väder, vind och sällskapet vilket jag hoppas på är kjempe såklart. Nästa vecka blir det nog mer drag. O jag måste springa benen av mig. Ingen fest, schmest eller något förrns om två veckor. Måste förvalta mina nya löpardojjor väl och tänka på mitt reputation. SAJKT!

Hejhej Krizz~


När vi vrider upp tempot lite

Snart dags att gå 2 Shcüül. 5 ämnen. 10veckor. #Stress
Bara att sitta på sin plats den här gången. Ingen störig, ingen rolig, troligtvis noll håltimme, egen tid de är ord vi inte längre känner till, allt det där är slut, kaput, hejdå!

Vuuuuarföööööör?

Nåja, helg först. Salut!

//Krizz~


När vi tar lite nya tag...

Nu har jag uppdaterat min header och jag är inte riktigt nöjd med resultatet men det går att leva med för att jag har inte har tid att fixa med det nu.

I går drog jag ihop ett gäng till "stackars-oss-för-att-vi-jobbar-sommar-och-förtjänar-en-öl" kväll och drog iväg till lokala. Hade trevligt och solen tittade även fram vilket gjorde kvällen bättre. Det droppade in lite folk hela kvällen som jag inte ens hade räknat med vilket gjorde det hela mycket trevligt. Lärde känna lite nya ansikten och även gamla bekanta fanns på plats.

Maten var inte den bästa så #Fail, trots att jag själv och andra har ätit väldigt god mat där tidigare (Gustos) men troligen så har de väl sommarpersonal där som är lite trötta på livet.

I kväll går vi på bio, thats it! Det är lite segt i dag kan jag erkänna.

Wsup med los turistos hos mig ute på visch...

Wsup med los turistos hos mig ute på vischan? Det är magväskor och sandaler med tubsockor överallt. Vad är det jag har missat!? No comprendo...


När jag har ordet...

krz.2010.07.25


Krizz~


I dag fick vi besök från Norrland.... de t...

100media_imag023 (MMS)

I dag fick vi besök från Norrland.... de trevligt de...


När det ska slås världsrekord i smörgåstårta...

Dags för Boktips! Väldigt kul bok med roligt språk och en spännande söt liten berättelse. Filip och Fredrik lyckas på ett väligt humoristiskt sätt återge berättelsen om Hasse P som blir engagerad i staden Köping som  i tv programmet Rekord-Magazinet utses till ett av sveriges tråkigaste städer. Lättläst och ingen större tankesmedja krävs men den träffar en lite i hjärtat- särskilt Hasse P.


/Krizz~


Tårtgeneralen


När man är på landet så tror folk att man ...

100media_imag020 (MMS)

När man är på landet så tror folk att man ligger i hängmattan o kliar sig i röva. Nä du, har staplat ved tills jag såg en orm..då gick jag över o klippte gräset istället. O tro inte att den är tyst och självgående.. Nu blir det pannkakor me glass /Krizz på semestern


i vebon..

100media_imag021 (MMS)

Så fint blir det av e hög med ved efter ett tag. Sen till vintern blir det varmt och skönt.


Sitter med ett rykande hett nr av Rock - A...

100media_imag020 (MMS)

Sitter med ett rykande hett nr av Rock - Ah life is Good. Nu fattas bara ett glas svalkande rose...snart så. Trevlig helg a la Krizz style..


Jag bokstavligen älskar SPOTIFY!

..och min Android telefon kan jag inte sova utan. Nu har jag pepprat telefonen full med bra musik och med nedladdningar från Sveriges Radio, jag är radio torsk. Jag har numera aldrig tråkigt på mina resor till jobbet eller på väg hem.



Favorit apparna
1. Spotify
2. STHLM Traveling (SJ)
3. TasKiller
4. Sveriges Radio (SR)
5. Google Maps

Onödig men rolig: vuvuzela .. skaka telefonen och du kommer att bli extremt jobbig!

Tack till T Gul som fixade och trixade ;)

//Krizz~

Helgens bilder..

Helgens bilder

Just nu utspelar det ett vackert skådespel...

100media_imag019 (MMS)

Just nu utspelar det ett vackert skådespel på min himmel. /Krz


Är på väg till J flickan tvärs över stan, ...

100media_imag018 (MMS)

Är på väg till J flickan tvärs över stan, vi ska bara vara änkor tillsammans i dag. Nu har jag snart bockat av hela min närmaste krets på två veckor. Roligt!! Ofta blir det projekt annars men nu är livet härligt. Jag hoppas att det snart regnar lite annars brinner min gräsmatta upp. Det är hett.. but I dont complane... Hej! /krz


I dag ligger vi ute på Ekerö. Här finns in...

100media_imag018 (MMS)

I dag ligger vi ute på Ekerö. Här finns ingenting förutom en strand, vatten o varm sol. /krizz


Vi har haft en riktigt mysig helg. Fick en...

100media_imag017 (MMS)

Vi har haft en riktigt mysig helg. Fick en riktigt fin överraskning, helt oslagbart. Har haft huset fullt med flickorna. Nu ligger vi raklånga och följer matchen. Tidigare i dag badade vi också här ute på landet...som de kallar det. /Krz


well well...

Jag fick inga köttbullar i går men det ska bli av i dag. Blev kvar hemma hos arbetskamraten med rosétjut och balkongtjatter ett tag. Mycket trevligt må jag säga.


Ikväll kommer ladies in red och håller mig sällskap. Ska åka och inhandla lite förfriskningar och hoppas på att solen tittar fram snart. Tanken var att jag skulle åkt iväg ner till karln också men just nu så känner SJ för att ta betalt för sina biljetter vilket inte är Okey för två dagars semester. Det är många kebaber som går åt för lite åkande. Ja, vi mäter allt i mat! 

Nä, här blir inga barn gjorda.
Ciao!

 /Krz~


När vi avslutar en skön kväll med löprunda..

Hade en grymt skön dag igår med spontanbesök på Grönan för att se Nas och Damian tillsammans med damen V och tillbehör. Vädret var grymt och ölen smakade bättre än någonsin. Det enda som irriterar mig är alla "fula gubbar" när man ska bege sig hemåt. Glömde att ta med mig pepparsprayen och lustigt nog var det extra mycket bara för det. Det var en som letade efter mig på stationen när jag hade gått av tåget, stod och lurpassade. Vilka onödiga människor. Jag tror också att jag är en av de få som kan springa i klackarna från bussen och hem på max 2 min.

Ikväll har jag bestämt mig för att äta köttbullar med mos, är så sugen på det att jag inte kan tänka på annat just nu. Först tar ja en sväng förbi min arbetskamrat och hennes nya hydda.



My love is your love

/Krizz~

Like a hurricane..

Efter en stunds uppehåll är jag tillbaks i sfären. Veckorna har varit fyllda av bröte och efter alla dagar i solstolen så är man numera brun som en pepparcake. Nu ska vi jobba vidare och njuta av värmen, välfärden och ett glas rosé- sen tar jag semester i vinter när det är mörkt och dystert och tröttheten tar över hela tillvaron. Men tills dess rockar jag loss i livet.

 Keep it going
 /Krizz~

www.totalleh.com - click to visit


RSS 2.0